In Algemeen

Kampioenskoorts bij 3 juniorenelftallen!

JO19-1 maakt zich op voor een kampioenschap. Ze staan nu 3 punten achter de koploper met 1 wedstrijd minder gespeeld. JO19-1 moet nog 2 wedstrijden spelen en beide met ruime cijfers winnen. Wanneer de koploper zijn laatste wedstrijd verliest en JO19-1 wint beide wedstrijden, komt het niet meer op doelsaldo aan en gaan ze daadwerkelijk met de platte wagen door Goor!

MO17-1 staat al aan kop. Aanstaande zaterdag om 12.30 uur wordt bij Sportclub Markelo duidelijk wie de kampioen wordt. MO17-1 treedt dan aan tegen de nummer 2. Bij winst of gelijk is dit vrouwelijke juniorenteam kampioen. Bij verlies komt het op doelsaldo aan en dan heeft ook MO17-1 de betere papieren. Grote kans dat het zaterdag dus feest is in d’Oale Goorsche!

Theoretisch gezien is er een kans dat JO15-1 nog kampioen kan worden. Woensdag moet er dan tegen de nummer 1 (Bentelo) met 2 à 3 doelpunten verschil gewonnen worden. Dan is er nog een inhaalwedstrijd tegen Almelo. Ook deze wedstrijd moet worden gewonnen met een groot doelpuntenverschil, aangezien Bentelo een beter doelsaldo heeft dan JO15-1. Fingers crossed!

We houden jullie komende dagen op de hoogte! Hebt u tijd over? Kom dan gerust bovenstaande teams aanmoedigen!

Recent Posts
X