In Algemeen

Achter de schermen is het bestuur van GFC hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de persoonsgegevens van de leden van GFC worden beveiligd en beschermd conform de eisen van de wetgeving van de AVG. Deze wetgeving gaat per 25 mei 2018 in en geeft in grote lijnen aan dat met de persoonsgegevens zorgvuldig moet worden omgegaan. Dit deed GFC al, maar door deze nieuwe wetgeving gaat het bestuur nogmaals met de stofkam door de opslag en beveiliging van alle persoonsgegevens. Op kort termijn zullen wij ook een aantal acties door gaan voeren, waarvan we u op de hoogte houden en waarvan u wat gaat merken!

Binnenkort krijgt u van ons meer informatie over alle stappen die GFC onderneemt om AVG-proof te worden.

Mochten u vragen hebben, stel ze gerust door te mailen naar communicatie@gfcgoor.nl

Namens het bestuur van GFC

Wilfred Wiggers

 

 

Recent Posts
X