In Homepage

Dat het FC Twente goed bevallen is op sportpark Heeckeren is wel gebleken!! Het bestuur heeft twee aanvragen gekregen voor het spelen van een oefenwedstrijd.

Op donderdag 2 augustus moet Göztepe SK de tegenstander worden op het hoofdveld van GFC. De Turkse club eindigde afgelopen seizoen achter Galatasaray, Fenerbahçe, Istanbul Basaksehir, Besiktas en Trabzonspor als zesde in de Süper Lig.

De derde oefenwedstrijd in Goor moet gespeeld worden op vrijdag 10 augustus, een week voor de competitiestart. Dan is Al-Taawoun in beeld als tegenstander. Twee jaar geleden oefende FC Twente in Beckum al tegen Saoedische club. Destijds werd het 3-3.

De onzekerheid zit alleen nog in het verlenen van de vergunning door de gemeente Hof van Twente. Daar wordt nog even op gewacht.

Meer info over de oefenwedstrijden volgt binnenkort!

Recent Posts
X