In Algemeen

Wat was het een prachtig evenement afgelopen dinsdagavond! Mooie entourage, mooi weer, veel bezoekers en een prachtige grasmat. Het bestuur van GFC kijkt met volle tevredenheid terug op de wedstrijd! Hierbij wil het bestuur met name alle vrijwilligers bedanken die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Wat een werk hebben zij verzet en hoe belangrijk zijn zij voor onze mooie voetbalclub. Mede door hen is het evenement een groot succes geworden!!! Vrijwilligers hartstikke bedankt voor jullie harde werk!

Vanuit FC Twente zijn er ondertussen ook geluiden gekomen dat de club met een zeer tevreden gevoel terugkijkt op dinsdagavond en zeker nog een keer terug komt.

Voor nu is het zomervakantie. Even lekker uitrusten. We zien elkaar weer eind augustus/begin september op sportpark Heeckeren!

Het bestuur van GFC wenst u allen een fijne zomervakantie toe. Geniet ervan!

Bestuur GFC

Recent Posts
X