In Algemeen
Na het kampioenschap van afgelopen jaar promoveerden de dames van GFC naar de 4e klasse. Het nieuwe seizoen is nu een aantal wedstrijden onderweg en daarom nemen we even een kijkje hoe het de dames een klasse hoger vergaat.
De allereerste wedstrijd bij LSV uit Losser speelden de dames, na een 3-1 ruststand, met 3-3 gelijk. Het eerste punt is binnen.
Daarna de eerste thuiswedstrijd; ATC ’65 komt op bezoek en de dames weten met veel strijd de 3 punten in Goor te houden; 3-1.
De derde wedstrijd is er 1 tegen een oude bekende. SVO Twickel komt op bezoek en het wordt een waar doelpuntenspektakel. Helaas pakt Twickel de winst na een 4-6 overwinning.
Zondag 14 oktoberĀ ging GFC op bezoek bij het altijd lastige BWO. Na een half uur staat de Hengelose ploeg al met 3-0 voor en het ziet er niet best uit voor GFC, maar de dames lijken op tijd te beseffen dat er uit een ander vaatje getapt moet worden en met veel strijd en beleving wordt er een 3-4 overwinning uit het vuur gesleept.
De dames staan nu met 7 punten uit 4 wedstrijden op een zeer verdienstelijke 4e plek en zijn dus uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen!
Recent Posts
X