In Algemeen

JO13-1 heeft zijn trouwe supporter Herman Zweers een mooie laatste groet gegeven op de dag van zijn uitvaart. Kleinzoon Mick van Ginkel kon daardoor helaas niet bij de topper aanwezig zijn tegen Sportclub Lochem. De wedstrijd werd ook zonder onze aanvoerder met 1-2 gewonnen. Voor het begin van de wedstrijd hadden beide teams nog alle wedstrijden gewonnen in de 1e klasse. De eerste helft had GFC veruit het betere van het spel. Als het in de rust 0-4 had gestaan dan zou Lochem niets te klagen hebben gehad. Topscorer Mick Vischer bracht wel vlak voor rust de 0-2 op het scorebord en dat was verdiend. De tweede helft kreeg GFC het wat lastiger doordat Lochem opportunistischer ging spelen met lange ballen naar voren. Laatste man Rob van de Giessen had echter de spits van Lochem in zijn broekzak en werd door zijn werklust de man of the match. De D1 blijft ongeslagen en staan daardoor samen met Eibergen en HSC bovenaan in de 1e klasse.

We gaan opa Zweers vanwege zijn vriendelijkheid en bescheidenheid erg missen langs het voetbalveld en wensen de familie Zweers en van Ginkel veel sterkte toe voor de aankomende tijd.

Recent Posts
X