In Algemeen

GFC JO15-1 timmert aan de weg. Voor de zomervakantie zijn we al voortvarend begonnen met het nieuwe seizoen en is deze afgesloten met een trainingsdag. De sfeer is goed te meten in een trainingsopkomst van bijna 100% (!).
Om deze sfeer op peil te houden hebben we ook diverse activiteiten lopende het jaar op het programma staan.

Zo stond voor afgelopen dinsdag bezoek voor de bekerwedstrijd FC Twente-VV Noordwijk gepland. Vooraf een heus diner in de vorm van een patatje, snack en een drankje bij cafetaria De Specht (Nick Zendman bedankt). Kaarten voor het vak naast vak-P waren gereserveerd. De sfeer in het stadion en de groep was ondanks de niet al te beste wedstrijd en kou opperbest. Bij een aantal was nog niet alle honger gestild en er moest in de rust nog een overheerlijk broodje beenham verwerkt worden. Uiteindelijk konden we leven met de overwinning van 4-2. Het hoogtepunt van de avond was het ererondje van FC Twente en in het bijzonder VV Noordwijk. Voldaan en licht verkleumd zijn we weer richting Goor vertrokken.

Recent Posts
X