In Algemeen

Het eind van het najaarsseizoen nadert. Dit betekent ook gelijk dat er gekeken wordt naar de plek in de competitie. Waar staan we? Hoeveel punten moeten we nog halen om 1e te worden? Of nog mooier…hoeveel wedstrijden moeten we nog spelen om onze eerst plek te behouden. Kortom, voor een aantal teams wordt het nog een spannende tijd.

Dit geldt voor een aantal selectie-elftallen in de jeugd die op dit moment een vrij hoog niveau spelen en dus ook grote kans maken op directe promotie naar een hogere klasse. En dat is natuurlijk geweldig nieuws!

JO11-1: staat nu op de 1e plek in de 3e klasse en met nog een paar wedstrijden te gaan, kan het haast niet anders dan dat ze kampioen worden!

JO12-1: staat nu op de 1e plek in de 2e klasse met een net iets beter doelsaldo dan nummer 2 vv Twenthe JO12-1. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg, zou het fantastisch zijn als dit team, gewoon kampioen wordt van de najaarscompetitie en in het voorjaar in de 1e klasse uitkomt!

JO13-1G: staat nu op de 2e plek in de 1e klasse met 3 punten achterstand op koploper HSC’21 JO13-1G, maar met wel 1 wedstrijd minder gespeeld. Met 3 wedstrijden voor de boeg (welke ook nog één tegen de nummer 1) worden het nog een spannende en mooie tijd voor de kerst! Promotie naar de hoofdklasse zou een geweldige prestatie zijn!!

MO13-1: de dames doen het helemaal super in de 2e klasse en staan 3 punten voor op de nummer 2 en met nog 2 wedstrijden te gaan, kan het haast niet anders dan dat de platte wagen al opgepoetst kan worden. Nog ff koppie erbij houden en dan feesten!

 

 

Recent Posts
X