In Algemeen

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Iets waar iedereen al weken van droomde: het kampioensfeest van JO13-1G en JO11-1! Voor JO11-1 was het al niet spannend meer, aangezien het kampioenschap zaterdag 8 december al veilig was gespeeld.

Voor JO13-1G was dat anders. Er moest nog 1 wedstrijd gespeeld worden en deze moest gewonnen of gelijk gespeeld worden. Nu was de tegenstander Excelsior JO13-2 wel de hekkensluiter van de 1e klasse, maar aangezien Ajax jaren geleden ook het kampioenschap verspeelde door verlies bij de Graafschap, moest er simpelweg gewonnen worden.

Onder het toezicht van vele supporters, won JO13-1G met een 4-0 winst de wedstrijd en ook het kampioenschap!

Na de wedstrijd was de zegetour door Goor door beide teams, waarbij natuurlijk even ‘uitgerust’ werd bij de Tapperij. Kortom de hele dag feest, die nog lang voortduurde.

Bij deze feliciteert GFC JO11-1 en JO13-1G en wenst jullie veel succes en plezier in resp. 2e klasse en hoofdklasse!

Recent Posts
X