In Algemeen

Donderdag 13 december is het al weer zo ver. De jaarlijkse kruisjasavond staat weer op het programma in d’Olde Goorsche, waar wordt gestreden om de eer, maar ook om leuke prijzen. GFC’ers zijn van harte welkom op deze altijd gezellige avond, waar ook de voetballers/sters kunnen genieten van een heerlijke karbonade. Om 20.00 uur worden de kaarten geschud en beginnen we.

Zondag 23 december is er in de sporthal het jaarlijkse Appelflappentoernooi. Doe mee met je team dat op de een of andere manier binding met GFC heeft. Inschrijven kan tot zondag 23 december 13.15 uur in de kantine van de sporthal. Vooraf aanmelden kan natuurlijk ook via een mailtje naar supporters@gfcgoor.nl. DJ Sem zorgt voor de muzikale omlijsting en zal samen met een spectaculaire Special Guest voor een gezellige nazit zorgen.

Met vriendelijke groet,

Frits Toren

Secretaris supportersvereniging GFC

Recent Posts
X