In Nieuws extra

Eindelijk was het dan afgelopen zaterdag zover. MO13-1 speelde de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie bij Blauw Wit ’66 in Holten tegen de MO13-1 aldaar. De wedstrijd om het kampioenschap. En de dames zaten ruim in hun jasje, gelijkspel was al voldoende om het kampioenschap mee te nemen naar Goor.¬†Vanuit Goor waren overigens busladingen vol aan supporters en ook MO13-2 mee om MO13-1 te steunen!

Dat bleek goed te helpen, want aan het einde van de pot stond 0-9 op het scorebord. Oftewel, MO13-1 kampioen! Wat een feest! Teruggekomen in Goor, was er natuurlijk de rondgang in Goor op de platte wagen. Uiteindelijk was het nog lang onrustig in het centrum van Goor!

Bij deze feliciteert GFC de dames van MO13-1 en MO13-2!

Update JO11-1 en JO13-1

JO11-1: Afgelopen zaterdag wist JO11-1 met 4-1 te winnen bij NEO. Hierdoor is het kampioenschap een feit! Nog 1 wedstrijd te gaan en dan kan ook bij dit team de kurk van de fles! Mooie prestatie jongens!

JO13-1: JO13-1 heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen de directe concurrent HSC’21 uit Haaksbergen gewonnen met 3-1! Hierdoor staat het op puntenaantal op de eerste plek gelijk met Lochem JO13-1. Echter staat onze eigen JO13-1 er ,qua doelsaldo,¬†beter voor dan Lochem en dus op de eerste plaats. Met nog een wedstrijd extra te spelen tegen de hekkensluiter aanstaande zaterdag lijkt het kampioenschap op papier een formaliteit. Echter is de praktijk soms weerbarstig.

Kortom, kom zaterdag 15 december om 11.00 uur met grote getale naar GFC om de JO13-1 te steunen richting het kampioenschap!

 

Recent Posts
X