In Nieuws extra

Op zaterdag 24 november jl. was Sinterklaas weer bij ons in de GFC kantine en traditiegetrouw deelde hij de Ukkenschalen uit aan de Ukken van de maand december. Dit jaar waren de gelukkigen Luuk Eeftink en Joris ten Have. Sinterklaas had wel een paar belangrijke zaken te bespreken met deze twee Ukken. De pieten hadden namelijk gezien dat ze allebei wel erg goed hun best deden op de trainingen, maar af en toe maakt Luuk rare danspasjes op het trainingsveld. De Sint vroeg zich af wat dat voor rare danspasjes waren en of Luuk het even voor kon doen. Natuurlijk was Luuk bereid om voor Sinterklaas de dansjes te laten zien van het momenteel inmens populaire computerspel “Fortnite” en al gauw stonden meerdere Ukken en de pieten voor Sinterklaas “Fortnite” dansjes te doen samen met Luuk. Verder was de Sint ter ore gekomen dat er bij Joris thuis gauw een baby geboren zou worden. Sint was wel erg benieuwd of Joris dan het liefst een broertje of een zusje zou krijgen, dan kon hij daar wellicht nog iets voor regelen!  We weten niet wat Joris aan Sinterklaas heeft toegefluisterd, maar inmiddels heeft Joris een zusje gekregen met de naam Sanne. Gefeliciteerd!

Recent Posts
X