In Algemeen

Dit weekend zijn het weer de kloten bij GFC die de boventoon voeren. Vandaag is de jeugd vanaf 12.00 uur aan de beurt. Dan gaan de kloten rollen bij de diverse jeugdelftallen vanaf de JO11.  Aanmelding loopt via de leider van elk jeugdteam. Tussendoor is er nog een lekkere versnapering.

Morgen is het de beurt van de volwassenen. De strijd om de felbegeerde GFC Klootbokaal kan weer losbarsten! Inschrijven per team (4 – 6 schutters) kan vanaf 08.47 uur in D’Olde Goorsche. Na de warming-up kunnen de eerste sportievelingen rond 9.26 uur vertrekken.De bijdrage in de kosten is minimaal € 10,- per team (het staat je vrij om meer te doneren) en daarvoor staat er een kruiwagen met de welbekende inhoud klaar en halverwege het parcours is er weer een culinair hoogstandje te verwachten. Ook rijdt het mobiele warme drank/hap team als een gemotoriseerde St Bernhard rond. Samengevat: Dat belooft een mooie zondagmorgen te worden met ruimschoots tijd om na te praten en wie weet moet het eerste ook nog ABS met lege handen naar Bathmen sturen en wordt het een hele zondag feest! Afhankelijk van het weer zullen er caps, mutsen, paraplu’s en zonnebrillen met GFC logo te koop zijn! Oude mutsen hoef je dus niet mee te nemen.

Recent Posts
X