In Algemeen

Na een 2e plaats in de kwalificatiepoel was de kans dat we überhaupt aan het Twentse pupillenzaalvoetbalfinaletoernooi mochten meedoen net zo groot als de kans dat pak ‘m beet Qatar de pak ‘m beet Aziëcup zou winnen. Maar de bal bleek weer eens harstikke rond en daar stonden onze mannen dan toch maar mooi in Sporthal ’t Wooldrik in Borne. Ondanks een goede voorbereiding met klootschieten, soccerschuur Markelo en het zwemfeestje van Jelmer echter toch een wat valse start. Coach René was weer eens op scoutingtrip en Jeroen was op studiereis met de jongens. Achteraf hadden ze ook naar Borne kunnen gaan want de kantine blonk uit in vele soorten bier van de tap, de nodige mixdrankjes en – ook niet onbelangrijk – een schitterend koffieservies. Hoe dan ook werd veldtrainer Rutger in het diepe gegooid en hij wist gelijk hoe Marcel K. zich 2 jaar geleden voelde bij zijn geliefde Ajax. In de persoon van Jules had hij echter zijn eigen Tonnie Bruins Slot bij zich en dit duo wist de jongens vandaag tot grote hoogte op te zwepen. Met vaak flitsend combinatievoetbal werden alle 3 de tegenstanders in de poel over de roodzwarte knieën gelegd. Dat daarbij het houtwerk niet werd geschuwd mocht de pret niet drukken en leverde extra spektakel op voor de trouwe supportersschare. Met 9 uit 3 en een doelsaldo van 6 voor en slechts 1 tegen was de beker en de patat dan ook dik verdiend. Een lekker opwarmertje voor de competitiestart volgende week wanneer onze boys het in de Hoofdklasse mogen gaan proberen!

Recent Posts
X