In Algemeen

JAARVERGADERING SUPPORTERSVERENIGING G.F.C.

 

Zaterdag 9 februari werd er de goed bezochte jaarvergadering van de supportersvereniging in de kantine gehouden. Na de opening door de voorzitter konden de aanwezigen direct genieten van het enige binnengekomen stuk, namelijk de Grimbergen Tripel. Dit biertje viel in goede aarde, gezien de gretige aftrek.

Na de formele zaken zoals verslag secretaris, penningmeester en kascommissie, kon bekend worden gemaakt, dat de Supportersvereniging G.F.C. aan het bestuur en dus alle G.F.C.‘ers wat aan te bieden had, namelijk een dekkend snel wifi-netwerk in de kantine en op de beide terrassen. Dit is voor een ieder vrij beschikbaar tijdens de openingstijden van de kantine. Het netwerk wordt half februari aangelegd. Tevens wordt er een betonnen tafeltennistafel met attributen buiten geplaatst.

Ook komt er op de muur in de entree een Seal, bestaande uit een foto van café Neuf, waar G.F.C. werd opgericht met daarop vermeld de namen van de oprichters.Voorts werd er bekend gemaakt dat er een jubileumcommissie in het leven is geroepen om het 75 jarig bestaan glans te geven.

Ook dat er op zaterdag 21 september 2019 een uitje gepland staat voor de leden naar de DAVO brouwerij in Deventer en de DAVO bar in Arnhem. Kosten zijn € 50,- per persoon inclusief ontbijt, lunch, rondleiding, proeverij en versnaperingen. Maximum aantal deelnemers is 50 personen en vol is vol! Je kunt je opgeven bij Frits Toren (of via supporters@gfcgoor.nl).

Als je mee wilt en nog geen lid bent van de supportersvereniging is dit meteen een mooie aanleiding om dat alsnog te worden.

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van de activiteiten van de supportersvereniging G.F.C. en je hebt via de mail géén uitnodiging voor de jaarvergadering ontvangen (je mailadres is bij ons dan nog niet bekend) doe even een mailtje naar supporters@gfcgoor.nl.

 

Recent Posts
X