In Nieuws extra

Tijdens de ingelaste Algemene Ledenvergadering van maandag 15 april 2019 is door de leden van GFC voor het voorstel gestemd om de prestatie-elftallen op zaterdag in plaats van zondag uit te laten komen.

De drukbezochte vergadering werd ingeleid met een presentatie door het bestuur van GFC. In deze presentatie werden de resultaten van de enquête die onder de leden is gehouden, toegelicht. Over de hele vereniging is er een duidelijke meerderheid voorstander van voetballen door GFC 1 en GFC 2 op zaterdag. Voor de overige teams blijkt dat bij de jeugd een sterke voorkeur voor voetballen op zaterdag is terwijl de lagere seniorenelftallen meer verdeeld zijn. De huidige lagere seniorenteams die op zondag spelen hebbeneen voorkeur voor voetballen op zondag en het zaterdagteam voor voetballen op zaterdag.

Na de presentatie werd er hoofdelijke gestemd voor het volgende voorstel:

Het bestuur van GFC stelt aan de leden van GFC voor GFC 1 en GFC 2 vanaf het seizoen 2019 – 2020 te laten deelnemen aan de seniorencompetitie van de KNVB op zaterdag. Voor GFC 1 in de A-categorie en voor GFC 2 in de B-categorie.

Het bestuur treedt in overleg met de spelers en speelsters van GFC 3, GFC 4, GFC VR1 en met een optioneel nieuw te vormen seniorenteam op welke dag zij bij voorkeur de wedstrijden willen spelen. De voorkeur van het team zal gehonoreerd worden.

Dit voorstel werd aangenomen met 72 stemmen voor en 52 stemmen tegen.

Recent Posts
X