In Algemeen

Zaterdag stond op papier een ‘gewone’ uitwedstrijd op programma.  De wedstrijd in Almelo tegen Oranje Nassau JO13-2 werd niet op het complex van ON gespeeld maar in het Erve Asito stadion van Heracles Almelo.

De tribune was aardig gevuld met veel toeschouwers uit Goor!

Om 9:30 floot de scheidsrechter voor de eerste keer deze ochtend. Nog geen 25 seconden onderweg en de 0-1 hing al in de touwen! Vanaf de aftrap werd Senn goed de diepte in gestuurd. Senn kwam goed naar binnen en schoot de 0-1 binnen. De thuisploeg had de bal nog niet aan geraakt.

GFC begon voortvarend aan de wedstrijd en was de bovenliggende partij in de openingsfase.

Na 10 minuten spelen gaf Senn de bal strak voor het Almelose doel. Nighel kon de bal net niet raken maar Sven was goed mee gelopen en wist de 0-2 hard en hoog in het doel te schieten!

De thuisploeg probeerde gevaarlijk te worden vanuit de counter.  GFC ging op jacht naar een grotere voorsprong maar werd slordig waardoor de doelpunten uit bleven.

In de 21e minuut wist de thuisploeg vanuit de counter de aansluitingstreffer via de binnenkant van de paal te maken.

De bezoekers gingen met een verdiende 1-2 voorsprong rusten.

In de tweede helft waren Nisse en Niels erg dicht bij een doelpunt. Beiden zagen hun inzet net naast het doel gaan. De kleine kansen die de thuisploeg kreeg waren een prooi voor doelman Sem.

Door hard te blijven werken werd de 1-2 overwinning over de streep getrokken en nam GFC de drie punten mee uit het Erve Asito!

De spelers zijn een mooie ervaring rijker met het spelen van deze wedstrijd in het stadion.

GFC JO13-1 staat op een keurige 4e plaats in de competitie en speelt volgend weekend in Gorssel tegen koploper Helios.

Hierbij de link naar de doelpunten in het stadion.
0-1 Senn Dijksen
0-2 Sven Dijksen

⚫🔴⚫🔴

          

Recent Posts
X