In Nieuws extra

Op 23 november 2019 bracht Sinterklaas een bezoek aan de GFC kantine en traditiegetrouw deelde hij ook weer de ukkenschaal voor de maand december uit aan twee Ukken die goed hun best hebben gedaan. Dit keer ging de schaal naar Siem ten Zende (links) en Ali Toumeh (rechts). Sinterklaas had ook nog wat mooie woorden over voor deze twee Ukken.

Ali voetbalt samen met zijn broer Mamoen en is nog maar kort bij de Ukken. De Sint vindt Ali een zeer gedreven speler, die erg goed luistert naar de trainers. Hij vond Ali verder ook een echte “bikkel” want bij een training heeft hij van een van de trainers (Ronan) hem een keer per ongeluk recht op zijn neus geraakt met een afstandsschot. Er kwam veel bloed uit zijn neus, maar Ali ging niet huilen en na een korte behandeling stond hij al weer op het veld om door te voetballen.

Siem ten Zende is af een toe een beetje dromerig en nog erg speels. Siem is verder een gezellige jongen, die af en toe ook wel houdt van een grapje. Wat dat betreft vond de Sint Siem wel een echte Ten Zende die lijkt op zijn vader. Siem zei daarop gelijk dat hij beter kan voetballen als zijn vader, want ze hadden een keer samen in de tuin gevoetbald en toen had Siem van zijn vader gewonnen. De Sint vond dat wel erg grappig.

Recent Posts
X