In Algemeen

GFC speelde zaterdag alweer z’n tweede oefenwedstrijd van het nieuwe jaar. Na de winst vorige week op Excelsior Rotterdam, won GFC nu van vv Spirit. De ploeg uit Ouderkerk aan den IJssel speelt in de reserve hoofdklasse en is op trainingskamp in Lochem. In de 8e minuut kwam GFC op 1-0 door een geweldige goal van Tim Wassink. Tim zag net buiten de 16 meter de doelman van Spirit iets te ver voor zijn doel staan en met een uiterst fraai boog krulde hij de bal in de verre kruising.

GFC bleef daarna de betere ploeg. In de 26e minuut werd het 2-0 door een eigen doelpunt. In de 38e minuut was het O’Neill Tieman die de 3-0 scoorde. Tim Wassink ging op links goed door, zag op tijd de meegekomen O’Neill en vanaf de rand 16 meter schoot hij beheerst binnen. Rust.

In de tweede helft bracht Romano Lammertink 4 A-spelers binnen de lijnen. GFC moet terug op de eigen helft en Spirit scoort in de 55e minuut 3-1, na een misverstand in de defensie van GFC.
In de 68e minuut een mooie aanval over de linkerkant. Tim Wassink schut zijn directe tegenstander van zich af en geeft de bal voor. Het is Rik Klein Gansey die bij de tweede paal de bal binnen tikt, 4-1. Het was tevens de eindstand.

Recent Posts
X