In Algemeen

Vandaag de bekerwedstrijd tegen Emos uit Enschede. Wat een spannende wedstrijd werd het doordat we de kansen net niet konden benutten. We kwamen eerst op 0-1 door mooi uitgespeelde aanval in het 2e kwart, en ook de 0-2 was op dat moment terecht. Hierna werd Emos sterker en kwam verdient op 1-2 in het 3e kwart. Het 4e kwart begon en we kregen de kans op 1-3, echter ging die er net niet in. Emos bleef drukken en via de kluts werd het 2-2. Daarna floot de scheidsrechter de wedstrijd af terwijl er nog zeker 2 minuten te spelen waren, dus penalty’s. Even het elftal een peptalk gegeven en toen moest het gebeuren.
Emos begon en Sophie stopte de 1e penalty direct, Mart namens GFC scoorde de 1e ste. Ook de 2e van hun werd gestopt door Sophie waarna Joep Vorkink de 2e scoorde. De 3e van Emos was raak, maar onze Joep Aaftink knalde de 3e ook snoeihard binnen. De 4e van Emos ging naast en onze Feie scoorde ook deze penalty. De 5e werd weer tegengehouden door Sophie en onze Kayne wist ook de 5e te benutten……dus feest op het veld en weer een ronde verder in de beker🏆⚽️. Dank aan alle support van de ouders en op naar de 1e ste competitiewestrijd in de 1e klasse. Top team met juiste mentaliteit en instelling⚽️⚽️👏👏👍👍

Recent Posts
X