In Homepage

GFC voegde zaterdagmiddag weer 3 punten toe aan zijn totaal. Op sportpark Heeckeren werd het 6-1 tegen sv Rijssen. GFC kende overigens een moeizame eerste helft. De gasten uit Rijssen verdedigden stug, hielden de ruimtes klein en GFC miste stootkracht. Trainer Romano Lammertink begon met Daan Zwierink en Tim Wassink voorin en hield Olaf Siegers en Justin Vos aanvankelijk op de bank.

Toch kwam GFC op 1-0 door een doelpunt van Tim Wassink. sv Rijssen knokte zich vervolgens terug in de wedstrijd en scoorde in de 26e minuut enigszins lucky de gelijkmaker toen een voorzet prompt over Dennis Vorkink heen waaide, 1-1. Het was tevens de stand bij rust.

In het tweede deel stelde GFC echter orde op zaken. Justin Vos en Olaf Siegers kwam in het veld voor Matthijs Hoitink en Erwin Klok. De gasten werden vastgezet op de eigen helft en GFC kreeg kansen.
In de 69e minuut was het opnieuw Tim Wassink die het net vond, 2-1. Daarmede was de weerstand bij sv Rijssen ook wel gebroken. GFC gaf nog wat extra gas en verhoogde de score door, Daan Zwierink, nogmaals Tim Wassink, Jorrit Nab en Olaf Siegers.
De teller bleef steken op 6-1 en op deze uitslag was niets af te dingen. Komende zaterdag is GFC vrij. Op 29 februari speelt GFC thuis tegen Sp. Rijssen.

Uitslagen overige wedstrijden:

BZSV – Blauw Wit 1-2
DRC – Lemele – afgelast
De Zweef – Daarle 4-1
ATC – MVV 2-1
Sp. Rijssen – Heracles 0-3
SVV – Daarlerveen 2-3

Recent Posts
X