In Algemeen

GFC deed afgelopen zaterdag goede zaken. Door de 5-0 thuisoverwinning blijft de ploeg in het spoor van de koploper. GFC heeft nog een wedstrijd tegoed, maar kan zich in de race om een prijs op het einde van het seizoen, geen nederlaag permitteren.

Komende zaterdag is Heracles de tegenstander in Almelo. De ploeg speelt ook voor het eerst dit jaar in het zaterdagvoetbal, en presteert tegen de verwachting in nogal matig. De ploeg staat 8e en heeft 16 punten uit 13 gespeelde wedstrijden. Afgelopen zaterdag verloor Heracles met 2-1 bij ATC.

In de thuiswedstrijd op sportpark Heeckeren won GFC met 4-3. Een moeizame overwinning op een ploeg die stug verdedigde, speelde op de counter en zodoende toch drie keer wist te scoren op vreemde bodem.

Om 14.00 uur wordt er afgetrapt aan het sportpark aan de Bornsestraat.

De overige wedstrijden:
Blauw Wit – sc Rijssen
Daarle – SVV
Daarlerveen – BZSV
Lemele – ATC
MVV – DRC
sv Rijssen – Blauw Wit

Recent Posts
X