In Algemeen

IJs en weder dienende speelt GFC 1 zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen sv Rijssen. De fusieclub (RKSV en Arrevé/RV) speelt net als GFC voor het eerste jaar in de 4e klasse. De prestaties vallen daarin wat tegen. De ploeg staat op de 13e plaats en heeft 7 punten uit 13 wedstrijden. Vorige week verloor sv Rijssen thuis kansloos van kampioenskandidaat De Zweef (0-4).
In november 2019 troffen beide ploegen elkaar ook. GFC won toen met 0-5.

GFC is door een aantal mindere resultaten ook weggezakt naar de middenmoot. Vorige week verloor de ploeg met 2-1 bij Heracles en door de winst van de concurrentie is het gat met de koplopers inmiddels fors opgelopen. Zaterdag de kans om weer drie punten te pakken, indien de weergoden dat toelaten.
Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Heeckeren en de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Rikhof uit Almelo.

De overige wedstrijden:
BZSV – Blauw Wit
De Zweef – Daarle
DRC – Lemele
ATC – MVV
sc Rijssen – Heracles
SVV – Daarlerveen

Recent Posts
X