In Algemeen

Na de vorige Corona persconferentie gingen wij er, net als vele anderen, al vanuit dat al het voetbal tot 1 juni stil zou liggen en dus praktisch gezien er niet meer gevoetbald kon worden. Achteraf bleek dat 6 april de einddatum was, maar vanavond heeft de regering aangekondigd dat deze Corona maatregelen nu zullen gelden tot 28 april. Naar aanleiding daarvan heeft de KNVB besloten dat het amateurvoetbal dit seizoen niet meer hervat wordt. Er komen geen eindstanden en daarom ook geen kampioenen en degradanten. Dit geldt voor alle amateurcompetities.

Details zijn te lezen op deĀ KNVB-site

In het kort nog even de huidige maatregelen die voor GFC gelden:

  • Er worden geen competitiewedstrijden meer gevoetbald.
  • Ons totale park, inclusief het openbare kunstgrasveldje, zal gesloten blijven tot minimaal 28 april
  • Alle activiteiten die door b.v. de activiteitencommissie (B.e.R.T), de Supportersvereniging, Club van 100 en anderen op de kalender waren gezet tot 1 juni, komen te vervallen.
  • Vergaderingen van de diverse commissies kunnen geen doorgang vinden omdat ook kleine bijeenkomsten niet toegestaan zijn.We verzoeken de commissies wel de activiteiten daar waar mogelijk te continueren, b.v door gebruik van video vergadertools e.d. Dit geldt ook tot minimaal 28 april

Wij gaan de komende dagen intern overleggen en met de diverse commissies afstemmen hoe we vanaf hier verder gaan.

Het bestuur.

Recent Posts
X