In Homepage

Het bestuur van GFC heeft naar aanleiding van het besluit van de KNVB, dat tot en met 31 maart ’20 geen wedstrijden worden gespeeld, besloten dat per direct ook de trainingen en alle  andere activiteiten niet doorgaan. Tevens is de kantine tot nader bericht gesloten.

In de komende dagen besluit het bestuur of er volgende week wel of niet getraind mag worden.

Ook de SMOKKELTOCHT voor de jeugd gaat niet door!

Bestuur GFC

Citaat Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Recent Posts
X