In Homepage

GFC gaat komende zaterdag op bezoek bij koploper Daarlerveen. De ploeg speelde dit jaar al weer 4 wedstrijden en won ze ook allemaal. De laatste wedstrijd was op 22 februari, bij Sp. Rijssen werd het 0-7.

GFC heeft toch wat meer moeite om de punten binnen te halen. Uit de laatste vier wedstrijden pakte de ploeg van Romano Lammertink, 6 punten. De afstand met de koplopers is daardoor nogal opgelopen. Bij winst kan GFC zich wellicht weer in de titelstrijd mengen.

Komende zaterdag zal waarschijnlijk ook de beslissing vallen in de 2e periode. Bij een zege op laagvlieger DRC is De Zweef, dat alle wedstrijden in de tweede periode tot nu toe won, hoe dan ook verzekerd van de tweede periodetitel.

Daarlerveen, dat twee punten achterstand en een beter doelsaldo heeft, ligt op de loer. In de reguliere stand staan Daarlerveen en De Zweef beide op 41 punten, maar is Daarlerveen de koploper vanwege een beter doelsaldo.
Kortom, ook voor Daarlerveen zijn de belangen groot zaterdag.

Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark De Belt en de wedstrijd staat o.l.v. scheidsrechter Maathuis uit Bergentheim.

De overige wedstrijden:
Daarle – Blauw Wit
Heracles – BZSV
Lemele – SVV
MVV – Sp. Rijssen
De Zweef – DRC
sv Rijssen – ATC

Recent Posts
X