In Nieuws extra

De KNVB heeft nieuwe mededelingen gedaan, omtrent de start van de competitie en het bekervoetbal bij de amateurs. Op basis van de huidige beperkingen, verwachten ze op dit moment dat de competities gewoon starten volgens de speeldagenkalender. Voor wat betreft het bekervoetbal moet de KNVB nog een voorbehoud maken. Dit hangt mede af van de mogelijke verdere versoepelingen.

Het bekervoetbal voor clubs uit de 1e tot en met de 5e klasse, begint in het weekeinde van 30 en 31 augustus. De competities voor de clubs in de 1e tot en met 5e klasse, starten op zaterdag 20 en zondag 21 september.

Vooralsnog moeten de amateurs zonder publiek voetballen, aldus de KNVB, maar hierover is nog geen volledige duidelijkheid vanuit de overheid.

De data waarop e.e.a. bekend wordt gemaakt:

10 juli – Publicatie indelingen categorie A veld.
24 juli – Publicatie poule-indelingen beker categorie A veldvoetbal
25 juli – Publicatie wedstrijdprogramma beker categorie A veldvoetbal
7 augustus – Publicatie poule-indelingen beker categorie B veldvoetbal
21 augustus – Publicatie indelingen categorie B veldvoetbal

Recent Posts
X