In Homepage

De KNB heeft de indeling bekend van de standaardelftallen. GFC gaat dit jaar richting Gelderland/Deventer en treft relatief onbekende tegenstanders. Blauw Wit, sc Rijssen en sv Rijssen kennen we nog van afgelopen seizoen. De rest is nieuw. Een mooi affiche is GFC – Koninklijke UD, opgericht in 1875. GFC vocht in het verleden verbeten duels uit met de roemruchte club uit Deventer.
De start van de competitie is op zaterdag 19 september. Het wedstrijdprogramma is overigens nog niet bekend gemaakt door de KNVB. Vanaf begin september speelt GFC ook nog drie bekerwedstrijden. De tegenstanders zijn nog niet bekend.

Vierde klasse E: 
Almen, Blauw Wit’66, FC RDC, FC Winterswijk, GFC, Gorssel, Harfsen, Helios, Koninklijke UD, Sportclub Deventer, SC Rijssen en SV Rijssen.

Recent Posts
X