In Homepage

Vanaf nu worden er steeds meer wedstrijden gespeeld en binnenkort gaan we ook officieel van start met de bekerwedstrijden. Mede hierom starten we vanaf dinsdag 25 augustus de kantine weer op met beperkte openingstijden en assortiment.

Het zal duidelijk zijn dat we genoodzaakt zijn om nogal wat maatregelen te treffen met het oog op de Covid19 protocollen die gelden in onze veiligheidsregio. We begrijpen dat al die regels niet altijd positief zijn voor de “voetbalsfeer”, maar we zullen het er even mee moeten doen. We verzoeken iedereen dan ook met klem om de regels te volgen, alleen op die manier houden we ons park veilig en kunnen we open blijven.

De nu geldende regels kunt u hier bekijken en ze hangen uiteraard ook bij de ingang van het park. Een aantal belangrijke wijzigingen zijn:

  • Er mag weer publiek langs de lijn, voor personen van 18 jaar en ouder geldt echter de 1.5 meter regel.
  • Kleedkamers zijn open, echter geldt hier voor personen van 18 jaar en ouder de 1.5 meter regel. Om die reden kan het zijn, dat bij senioren teams de thuis spelende ploeg niet de beschikking heeft over een kleedkamer.
  • In de kantine en op het terras is men verplicht een zitplaats in te nemen. Bij binnenkomst wordt u verzocht een registratie formulier in te vullen i.v.m. contact onderzoek in geval er een besmetting wordt geconstateerd.
  • Bij vervoer naar uitwedstrijden mogen personen van verschillende gezinnen samen reizen, het dragen van een mondkapje wordt dan wel aangeraden. Zodra men uit de auto stapt geldt de 1.5 meter regel weer.
  • Kom je terug uit een risico gebied, neem dan de geadviseerde quarantaine periode in acht en blijf thuis.

Alle regels die we hanteren zijn gebaseerd op de adviezen van de overheid, KNVB en NOC/NSF, hierop kan de overheid ook handhaven, we vertrouwen er echter op dat iedereen zal meewerken aan het voorkomen van besmettingen op ons park.

Het bestuur

Download protocol

Recent Posts
X