In Homepage

GFC is zaterdagmiddag met een gelijk spel begonnen aan de competitie 2020-2021. Op het slechte veld van sv Rijssen werd het uiteindelijk 0-0. Een povere wedstrijd die eigenlijk ook geen winnaar verdiende. GFC miste nog een aantal spelers en Tim Wassink (schorsing) en Thijs Moorman (blessure) werden node gemist aan GFC zijde.

GFC begon de wedstrijd goed, zette vroeg druk op de tegenstander en creëerde een paar kansjes. Sv Rijssen liep achteruit en loerde op de counter. In de 10 minuut een unieke kans voor de gastheren maar Patrick Meijer stond goed en behoedde GFC voor een snelle achterstand.

Daarna nam sv Rijssen ook meer initiatief, GFC verloor met name de duels op het middenveld, men stond te ver van z’n tegenstander en te vaak ging de bal naar de verkeerde kleur bij GFC.
Jordi Breteler moet vervolgens geblesseerd naar de kant en wordt vervangen door Daan Zwierink. Kansen waren er nog wel voor de rust (Collin Mensink, Olaf Siegers en Daan Zwierink) maar met een 0-0 stand brak de rust aan.

In de tweede helft blijft O’Neill Tieman achter in de kleedkamer en Justin Vos komt in het veld en speelde een goede tweede helft. GFC komt in het tweede deel ook meer aan het voetballen. Olaf Siegers ziet een schot rakelings langs gaan en Justin Vos ziet ook zijn schot vanaf zo’n 20 meter naast de verkeerde kant van de paal gaan.

Aan de andere kant heeft GFC ook een aantal keren over geluk niet te klagen. Keeper Patrick Meijer is de beste man aan GFC zijde, hij staat telkens goed en behoed GFC voor een tegentreffer.
In de 75e minuut een corner voor GFC en het is Daan Zwierink die vervolgens de bal snoeihard in de handen van de keeper kopt.
In de laatste 10 minuten geven beide ploegen weinig meer weg en gaan voor een puntendeling. In de counter is GFC nog wel een aantal keren kansrijk, maar de wedstrijd eindigt in 0-0.
Volgende week speelt GFC thuis tegen Koninklijke UD.

Recent Posts
X