In Homepage

Ook in de tweede wedstrijd van de beker heeft GFC de punten gedeeld. Op sportpark Heeckeren werd het 3-3 tegen Achilles ’12 uit Hengelo. GFC begon sterk aan de wedstrijd. Al in de 2e minuut kwam Tim Wassink alleen voor de keeper, maar een doelpunt bleef uit. Twee minuten later was het echter wel raak. Een voorzet van Tim Wassink werd keurig afgerond door Olaf Siegers, 1-0.
GFC bleef na de snelle voorsprong de betere ploeg.

In de 8e minuut een vrije trap van Bjorn Natrop, maar ook dit keer geen doelpunt ook niet als Olaf Siegers kansrijk is.
Niet veel later pakt Olaf toch zijn doelpunt als hij uit een pass van Thijs Moorman de 2-0 maakt. Vlak voor rust wordt het 3-0 als Collin Mensink op randje buitenspel de 3-0 maakt. Het is tevens de ruststand.

De tweede helft kent een volledig ander gezicht. Bjorn Natrop blijft achter in de kleedkamer en wordt vervangen door Max Storm.
In de 63e minuut (Achilles staat dan met 10 man, na twee keer geel) scoren de gasten de 3-1 door Ritmeester.
Achilles blijft aandringen en krijgt kansen. Danny van Minnen en Rik Grote Gansey komen in de ploeg, voor Collin Mensink en Olaf Siegers. Niet veel later komt Arthur Schoneveld in de ploeg voor Jordi Breteler.

GFC lijkt de volle winst te pakken, maar vergist zich in de slotfase in de veerkracht van de tegenstander. Vlak voor het laatste fluitsignaal scoort Achilles’12 nog twee keer en brengt de stand verrassend op 3-3.
Tim Wassink lijkt de strijd dan toch nog in het voordeel van GFC te beslissen, maar zijn schot gaat via de paal en nogmaals de paal, weer het veld in. Eindstand 3-3.

Volgende week de laatste wedstrijd van de beker. Tegenstander op Sportpark Heeckeren is dan Juliana ’32. De ploeg uit Hengelo won vandaag thuis met 2-1 van SVVN.

Recent Posts
X