In Homepage

Het Internationale GFC o.15 toernooi gaat dit jaar niet door vanwege corona. Het toernooi op dinsdag 13 oktober, zou al weer voor de 24e keer worden georganiseerd. Het grote aantal deelnemers en toeschouwers heeft mede een rol gespeeld, men is huiverig voor grote bijeenkomsten. Daarnaast was het voor Clubs uit de Deelstaat Westfalen verboden om deel te nemen aan internationale toernooien. De organisatie is ook van mening dat men geen risico wil nemen m.b.t. de spelers, begeleiding en toeschouwers.
Deelnemende clubs waren dit jaar:
– KV Mechelen
– FC St. Pauli
– Bayer Leverkusen
– FC Köln
– Borussia Dortmund
– Willem II
– FC Utrecht
– Vitesse Arnhem
– PEC Zwolle
– FC Groningen
– Voetbalacademie FC Twente/Heracles Almelo
– Hof van Twente

De organisatie hoopt dat ze volgend jaar weer vol aan de bak kunnen voor een volgende editie van het jaarlijkse toernooi. Dit zou dan ook mooi passen bij de viering van ons 115-jarig bestaan van GFC.

Recent Posts
X