In Homepage


Zaterdag hebben Daan(L) en David (R) deze schaal verdiend, deze voetballers zijn erg fanatiek tijdens de trainingen. David is al een tijdje bij de ukken en laat zijn techniek regelmatig zien tijdens de oefeningen en wedstrijden. Zelfs tegen de grotere tegenstanders geeft hij niet op en als hij dan wordt omgeduwd staat hij direct weer op om de bal weer te heroveren. Mooi om te zien. Hij is erg gefocust op scoren, is natuurlijk ook erg belangrijk, maar andere spelers laten scoren is ook prachtig. Afgelopen zaterdag gaf hij nog een mooie pass op Jace.
Daan is helaas alleen nog maar op zaterdag aanwezig omdat hij nog zwemles heeft op de woensdag, Daan zorg er voor dat je snel je diploma haalt, we kunnen jou er goed bij hebben op de woensdag. Als Daan op de zaterdagen meedoet is hij ongelofelijk enthousiast en ontzettend vrolijk. Hierdoor maakt hij het voor de medespelers ook leuker. Hij is net zo blij voor een ander (wel van het eigen team natuurlijk) die scoort als voor zichzelf, hij heeft inmiddels ook al veel goals gemaakt.
Deze jongens zijn een voorbeeld voor de andere ukken

Recent Posts
X