In Nieuws extra

GFC moet het komende zaterdag in Gorssel opnemen tegen de plaatselijke club met die naam. Gorssel heeft net als GFC 4 punten uit twee wedstrijden. In het openingsduel werd thuis met 4-0 gewonnen van RDC uit Deventer. Afgelopen zaterdag was de derby tegen Almen. Gorssel kwam zowaar op een 0-3 voorsprong, maar zag die voorsprong verdampen en Almen scoorde in de 90e minuut alsnog de gelijkmaker. GFC deed zaterdag goede zaken tegen Koninklijke UD. Op de 6-1 winst was weinig af te dingen en daarmede herstelde GFC zich van de 0-0 in het openingsduel tegen sv Rijssen.

Gorssel en GFC troffen elkaar nog niet eerder in competitie verband en dat maakt het duel bijzonder. Om 15.00 uur wordt er gefloten door scheidsrechter IJsendorn (Deventer) voor de aftrap op sportpark Gerstlo, tussen Eefde en Gorssel.
De wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld.

De overige wedstrijden:

  • sv Rijssen – sc Rijssen.
  • Kon.UD – Sp. Deventer
  • Helios – Blauw Wit
  • FC Winterswijk – Harfsen
  • RDC – Almen
Recent Posts
X