In Algemeen

Beter had de titel “Geen activiteiten” kunnen zijn. Zoals duidelijk mag zijn, wordt ook de Supportersvereniging getroffen door afgelaste activiteiten. Je zult je misschien af hebben gevraagd waar blijven de loten? We hebben besloten om de jaarlijkse verkoop van de loten t.b.v. de jeugd in de wacht te zetten. We kunnen niet langs de deuren of in de cafés voor de lotenverkoop en ook de feestelijke trekking, die voor 28 november gepland stond samen met het Rad van Fortuin, kan geen doorgang vinden.

Als we allemaal ons weer vrijelijk kunnen bewegen, gaan we deze activiteiten zeker inhalen.

Ook voor het Kerstkruisjassen in combinatie met de Karbonadeavond geldt, dat deze in de wacht staan en wellicht op een andere datum zullen worden gehouden. Het Appelflappentoernooi is ook afhankelijk van de dan geldende maatregelen en we kunnen daar dus pas in december over beslissen.

We houden jullie op de hoogte.

Recent Posts
X