In Algemeen

Het bestuur van de Supportersvereniging heeft na het vertrek van Mick Wiemerink, een opvolger in de ontstane vacature gevonden in de persoon van Ruben Smit. Normaal gesproken wordt een nieuw bestuurslid gekozen in een jaarvergadering. Dit zal ook gebeuren en als het houden van een jaarvergadering weer tot de mogelijkheden behoort, zal Ruben als kandidaat-bestuurslid worden voorgedragen.

Uiteraard zullen ook andere leden de mogelijkheid worden geboden, om zich kandidaat te stellen. Tot die tijd zal Ruben als aspirant-bestuurslid meedraaien in het bestuur.

De jaarvergadering die gepland stond op vrijdag 5 februari 2021, gaat uiteraard niet door. Als we weer gebruik kunnen maken van het vernieuwde clubgebouw, zullen de leden worden uitgenodigd voor de uitgestelde vergadering.
Als dit buiten de wettelijke termijn voor het houden van een jaarvergadering gaat vallen, zal er een digitale vergadermogelijkheid opgetuigd worden.

Recent Posts
X