In Nieuws extra

Het is nog steeds niet duidelijk of GFC het huidige seizoen nog gaat afmaken. De KNVB zal dat binnenkort bekend maken. Inmiddels is wel de speelkalender voor het komende seizoen bekend gemaakt door de KNVB. IJs en weder dienende kun je in de agenda vast noteren dat in het weekeinde van 25 en 26 september de bal weer rolt.

De laatste speelronde van 2021 voor GFC is in het weekeinde van 11/12 december. Daarna is er nog een inhaalronde. In het weekeinde van 22 en 23 januari 2022 wordt er dan weer een programma vastgesteld.
De laatste speelronde is op zaterdag 28 en zondag 29 mei, dat is het weekeinde na Hemelvaartsdag.

Ook komende seizoen zal de competitie vooraf worden gegaan door drie bekerwedstrijden. Deze zijn vastgesteld in het weekeinde van 4/5, 11/12 en 18/19 september.

Recent Posts
X