In Algemeen

GFC JO14-1 heeft onder leiding van Yvo Klein Horsman, Erwin Klok en Bas Pool de padelbaan in Deventer bezocht. Padel is een unieke racketsport en heeft veel weg van squash en tennis. Bekende voetbalspits Zlatan Ibrahimovic heeft in Zweden zelfs zijn eigen Padel centra opgezet.

Middels een ‘speciale voetbalactie’ kunnen jeugdteams van voetbalverenigingen cursus krijgen van een ervaren instructeur en onderling partijtjes spelen. De jongens genoten zichtbaar van de oefeningen die werden aangeboden. Uiteindelijk werd er afgesloten met een ‘King of the Court’ toernooisysteem waarbij Senn Dijksen samen met trainer Erwin Klok de winst pakten.

De jongens van O14-1 vonden het een zeer geslaagde ochtend. Effen een keer iets anders’’. Een aanrader voor GFC teams die ook een keer iets anders willen ondernemen!

Recent Posts
X