In Nieuws extra

Zoals inmiddels bekend zal zijn mogen de kantine en kleedkamers weer in gebruik worden genomen, al zijn er natuurlijk nog wel beperkende factoren. We hebben daarom besloten om de kantine op dinsdag en donderdag avond te openen tot 22.00 uur, op zaterdag tijdens de regio-cup wedstrijden van de jeugd en op zondagmorgen voor de senioren die dan willen trainen. In principe betekent dit dat het terras open is en de drankjes binnen kunnen worden opgehaald, bij slecht weer kunnen we eventueel ook naar binnen. De kleedkamers zijn open voor alle trainingen en wedstrijden.

LET OP: De door de overheid voorgeschreven maatregelen voor sportgelegenheden, terrassen etc. zijn uiteraard van toepassing. Neem je verantwoording en respecteer die regels, zoals daar o.a. zijn: Ontsmet je handen met de aanwezige middelen; houd je aan 1.5 meter afstand; waar dat verplicht is draag je een mondkapje; tafels en stoelen laten staan (dus geen tafels aan elkaar schuiven) en niet met meer dan 4 personen aan 1 tafel. Details zijn te vinden op diverse sites van de overheid en KNVB

We rekenen op jullie medewerking

Het Bestuur

 

Recent Posts
X