In Algemeen

In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen is GFC tegen een forse nederlaag aangelopen tegen De Witkampers. Het werd uiteindelijk 3-10 voor de 3e klasse zondag uit Laren. In de eerste helft kon GFC het allemaal nog wel bijbenen. Sterker, GFC kwam in de 10e minuut door Olaf Siegers op 1-0. In de 22e minuut trok Witkampers de zaak weer recht na een snelle counter over de linkerkant, 1-1.

GFC nam daarna opnieuw het initiatief en na krap een half uur scoorde Tim Wassink op aangeven van Olaf Siegers de 2-1. Vlak voor rust kwamen de bezoekers op 2-2 en uit een vrije trap vanaf de rand 16 meter werd het zowaar nog voor de thee 2-3.

In de tweede helft veel nieuwe spelers maar Olaf Siegers maakte al snel na de aftrap de gelijkmaker. Daarna was het gebeurd met GFC. Rik Meijer viel geblesseerd uit en zijn plek onder de lat werd ingenomen door veldspeler Daan Zwierink. Witkampers profiteerde gretig van de nieuwe situatie en de score kon uitlopen naar 3-10.
Komende zaterdag speelt GFC de eerste bekerwedstrijd. Tubantia is in Hengelo de tegenstander.

Recent Posts
X