In Nieuws extra

GFC speelde zaterdag de tweede bekerwedstrijd tegen sv Almen, 4e klasse zaterdag.  Het werd van beide kanten een slordige wedstrijd met veel strijd, die eindigde in een 2-2 gelijkspel. De eerste kans was na vijf minuten voor Jorrit Nab, die door een fraaie combinatie oog in oog met de keeper de bal niet goed inschoot.

De gasten uit Almen waren daarna een aantal keren gevaarlijk door snelle counters, waaruit uiteindelijk na 15 minuten de 0-1 werd gescoord. Een goal met een buitenspel lucht maar de scheids liet doorspelen.
Vervolgen bleef GFC slordig aan de bal, maar kwam nog wel op 1-1 voor rust. Daan Zweers werd alleen voor de keeper gezet door een lepe steekbal van Tim Wassink en Daan bleef rustig en ronde vakkundig af.

Na de thee scoorde GFC uit een goed ingestudeerde vrij trap de 2-1. Tim stapte over de bal liep om de muur kreeg de bal perfect aangespeeld door Justin Vos waardoor hij deze loepzuiver bij Daan Zwierink afleverde die de keeper kansloos liet na een heerlijke kopbal.

Tien minuten later de 2-2. Een schitterende kopbal in de kruising, na een goed genomen hoekschop. Vervolgens golfde het spel op en neer waarbij GFC de beste kansen kreeg alleen deze niet meer wisten te verzilveren. Al met al een terechte uitslag. Positief was ook dat Justin Vos en Bjorn Natrop weer konden aansluiten.

Komende zaterdag speelt GFC de laatste bekerwedstrijd tegen Sp. Eefde. Sp. Eefde (3e klasse) won de eerste wedstrijd met 1-2 bij Almen en speelde afgelopen zaterdag in Hengelo gelijk tegen Tubantia, 1-1.
De wedstrijd op sportpark Heeckeren begint zaterdag om 14.00 uur.

Recent Posts
X