In Algemeen

Het zit de Supportersvereniging van GFC niet mee. Er stonden zoveel leuke activiteiten gepland, maar helaas gooit Corona roet in het eten. De organisatie houdt de moed erin en heeft een aantal activiteiten noodgedwongen aangepast. In dit bericht lees je hoe het programma voor de komende twee maanden eruit ziet.

Trekking Grote Verloting
De trekking van de Grote Verloting die gepland staat op zaterdag 27 november gaat gewoon door. Rond 17.00 uur zal voorzitter Henny Kranenberg de prijzen trekken. De kantine is gewoon geopend. Wel zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing. Dit betekent dat de kantine alleen toegankelijk is met een geldige QR-code en dat het alleen is toegestaan om te gaan zitten.

Rad van Fortuin geannuleerd!
Na de trekking van de winnen loten zal het Rad van Fortuin tot onze grote teleurstelling niet draaien. Omdat het Rad van Fortuin één van de best bezochte activiteiten is, verplaatsen we deze naar een moment later dit seizoen. We kunnen nog niet aangeven wanneer de mogelijkheid zich weer voordoet.

Kerstkruisjassen en karbonadeavond
Tot nu toe gaan het kerstkruisjassen en de karbonadeavond op donderdag 9 december gewoon door. Wij houden wel een slag om de arm omdat wij ook hier afhankelijk zijn van de geldende coronamaatregelen op dat moment.

Appelflappentoernooi
Op zondag 19 december staat het Appelflappentoernooi op het programma. Dit gaat vooralsnog door met in achtneming van de geldende maatregelen. ’s Morgens heeft de jeugd de sporthal ter beschikking en vanaf 12.30 uur is het de beurt aan de senioren. Uiteraard vindt er een waardige afsluiting plaats in de kantine van de sporthal.

Opgeven jubileumreis
Ondanks dat wij nog niet te ver vooruit willen kijken, is het al wel mogelijk om je op te geven voor de jubileumreis van de Supportersvereniging op zaterdag 9 april 2022. Opgeven kan per e-mail via supporters@gfcgoor.nl.


Supportersvereniging GFC

 

 

 

Recent Posts
X