In Nieuws extra

Een troosteloos decor zaterdagmiddag in Lemele. Geen publiek en somber weer. De plaatselijke club had in elk geval ook geen zin om de deur voor GFC wagenwijd open te zetten. De ploeg begon in een 5-4-1 opstelling, trok zich in het eerste deel van de wedstrijd massaal terug op de eigen helft en had maar één doel, zolang mogelijk de nul vasthouden.
GFC, met opnieuw Koen Bromander in de basis, was dan ook de bovenliggende partij, had veruit het meeste balbezit en ging verwoed op jacht naar de openingstreffer.
Daar moest GFC uiteindelijk nog wel zo’n krap half uur op wachten. Het was Olaf Siegers die gretig profiteerde van een te korte terugspeelbal en de 0-1 op het scorebord zette.

De organisatie was daarna volledig zoek bij de gastheren en niet veel later was het al 0-2. Tim Wassink was na een ingestudeerde corner de defensie van Lemele te slim af en scoorde beheerst.
Nog voor rust de 0-3. Ollie voert zijn moyenne op tot 0-3, na een fraaie steekpass van Thijs Moorman.

Na de thee een zelfde spelbeeld. GFC oppermachtig. Olaf Siegers maakt de 0-4 maar dan is de wedstrijd eigenlijk al lang gespeeld. Trainer Romano Lammertink brengt een aantal nieuwe spelers. Max Storm, Collin Mensink en Mathijs Hoitink komen binnen de lijnen voor Koen Bromander, Tim Wassink en Erwin Klok.
Justin Vos tekent voor de 0-5 met een afstandsschot en Thijs Moorman herhaalt dat nog eens en zorgt voor de eindstand, 0-6.
Volgende week speelt GFC thuis tegen Bornerbroek.

De overige uitslagen:
Daarle – Achilles ’12 2-2
MVV – SVV 2-3
Juventa – sv Rijssen 5-2
ATC – Heracles 1-4
BZSV – Daarlerveen 0-7
RKSV Bornerbroek – sc Rijssen afgelast.

Recent Posts
X