In Nieuws extra

GFC is er zaterdag in een behoorlijk troosteloze ambiance helaas niet in geslaagd de drie punten in Goor te houden. Op een leeg en regenachtig sportpark Heeckeren wist Bornerbroek met 3-4 de winst binnen te slepen. Al in de vijfde minuut was het Dwight van den Brink die Bornerbroek met een laag diagonaal schot op een 0-1 voorsprong zette. Ondanks dat GFC daarna het betere van het spel had wist hij daar in de twintigste minuut de 0-2 nog aan toe te voegen. GFC zocht daarop weer de aanval en dit resulteerde door doelpunten van Thijs Moorman en Tim Wassink in een 2-2 ruststand. Na rust in feite een zelfde beeld, GFC was op zoek naar de winst, maar door twee doelpunten van Sander Kuik liep Bornerbroek uit naar 2-4. GFC kreeg daarna nog meerder kansen, maar alleen de ingevallen Daan Zweers wist nog te scoren en bepaalde daarmee de eindstand op een toch wel teleurstellende 3-4.

Of er volgende week nog gevoetbald wordt is natuurlijk nog maar de vraag, mocht dit wel het geval zijn dan speelt GFC uit tegen MVV ’69

 

Recent Posts
X