In Algemeen, Ukken van de maand

Ryan en Scott zijn afgelopen weekend uitgeroepen tot Ukken van de maand november. In dit bericht lees wat de trainer over deze kanjers te vertellen heeft.

Ryan (links)
Ryan is een erg enthousiaste speler. Hij doet heel erg zijn best. Ook leert hij steeds meer tijdens de trainingen. Ryan speelt goed samen met de andere vrienden bij de ukken. Daarnaast wordt hij steeds vrijer in de groep. Het is een fijne jongen om mee te werken.

Scott (rechts)
Scott is een zeer talentvolle voetballer met een goed overzicht. En hij is voor de duvel niet bang. Af en toe is hij erg afgeleid maar op het andere moment zeer gedreven. Luisteren mag af en toe wel iets beter. Maar met Scott op het veld is het in ieder geval nooit saai. We zijn blij dat hij is aangeschoven bij de ukken.

Ukkenschaal
Ryan en Scott hebben de ukkenschaal dubbel en dwars verdiend. De schaal is zeker op zijn plek bij jullie!

Recent Posts
X