In Algemeen

De coronabesmettingen lopen in een rap tempo op. Dit heeft verdere gevolgen voor de reeds bestaande coronamaatregelen. Het Kabinet heeft in de persconferentie van vrijdag 12 november aangekondigd dat maatregelen verder worden aangescherpt.

Gevolgen voor de voetbalvelden
De gevolgen van de aangescherpte maatregelen hebben helaas ook betrekking op het bezoeken van sportwedstrijden, waaronder voetbalwedstrijden. Concreet betekent dit, dat er op zaterdag 13 november vanaf 18.00 uur geen publiek meer aanwezig mag zijn bij wedstrijden en trainingen.  Er wordt daarin geen onderscheid gemaakt tussen wedstrijden die binnen of in de buitenlucht gespeeld worden. De nieuwe maatregelen gelden voor zowel professionele als amateurwedstrijden.

Maatregelen kantine
Ook de maatregelen voor het betreden van de kantine worden aangescherpt. Je krijgt alleen toegang als je in het bezit bent van een geldige QR-code in combinatie met een legitimatiebewijs (vanaf 18 jaar). Eenmaal binnen is het alleen toegestaan om aan tafel te zitten.

Omdat de kantine op doordeweekse dagen al om 20.00 uur dicht moet, is besloten om de kantine door de week gesloten te houden. In het weekend gelden de reguliere openingstijden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de nieuwe maatregelen die zaterdag 13 november vanaf 18.00 uur gelden, verwijzen wij graag naar de website van de overheid!

 

 

Recent Posts
X