In Algemeen

Vanwege het hoge aantal coronabesmettingen op dit moment, heeft het kabinet wederom strengere maatregelen aangekondigd. Dit heeft gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland en dus ook voor GFC.

Openingstijden sportpark Heeckeren
Vanaf zondag 28 november gaan alle sportparken dagelijks om 17.00 uur dicht. De openingstijden in het weekend worden aangepast op het wedstrijdprogramma.

Gevolgen voor doordeweekse trainingen
Het vervroegd sluiten van ons sportpark heeft gevolgen voor de doordeweekse trainingen. Deze kunnen niet op de reguliere tijden doorgaan. In de praktijk betekent dit dat de oudere jeugd en de senioren ’s avonds niet meer kunnen trainen. In onze ogen een kwalijke ontwikkeling, maar we zullen ons eraan moeten houden. Daarom verzoeken wij iedereen vriendelijk hieraan gehoor te geven.

Maatregelen kantine
Omdat er door de week geen trainingsactiviteiten meer plaatsvinden, blijft de kantine op deze dagen gesloten.

Naast de huidige toegangsregels die in de kantine gelden, wordt het dragen van een mondkapje verplicht. Alleen als je plaatsneemt aan een tafel of aan de bar dan mag deze af.

Besluit KNVB
Op dit moment is er nog niks bekend over de voortgang van de competities. De KNVB zal hier komende week een besluit over nemen.

Meer informatie
De aangescherpte maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken, in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Voor meer informatie over de nieuwe maatregelen die zondag 28 november vanaf 17.00 uur ingaan, verwijzen wij graag naar de website van de overheid!

 

 

 

Recent Posts
X