In Algemeen, Ukken van de maand

De laatste Ukkenschaal van dit jaar is alweer uitgereikt! De toppers van de maand december zijn Jack en Luuk.

Jack (links)
Jack is een erg fijne jongen. Zijn inzet is altijd goed, maar als het te lang duurt, gaat hij zich vervelen. Jack is nergens bang voor en staat zijn mannetje in het veld. Zijn vader komt hem vaak aanmoedigen langs de lijn. Jack is nog niet zo lang bij de Ukken maar hij vindt het erg leuk. Tikkertje spelen kan hij als de beste en het schieten gaat ook steeds beter. Sinds kort doet zijn zus Fien ook mee bij de Ukken.

Luuk (rechts)
Ook Luuk is een nieuwkomer bij de Ukken. Hij kwam in aanraking met GFC door de Ukken Snuffeldagen. Luuk had eerst een beetje last van planken koorts, maar toen hij eenmaal de smaak te pakken had, was hij niet meer te stoppen.  Hij deed daarna direct meegedaan met de trainingen op woensdag. Luuk is erg leergierig en inmiddels heeft hij al een hoop bijgeleerd.

Ukkenschaal
Jack en Luuk zijn twee toppers voor de toekomst! Ga zo door jongens. Jullie hebben de Ukkenschaal zeer verdiend!

Recent Posts
X