In Algemeen

Voldoende vrijwilligers is voor elke vereniging een belangrijke basis. In Nederland helpen ruim 400.000 vrijwilligers week in week uit om de voetbalvereniging die zij een warm hart toe dragen, te steunen. Onder andere scheidsrechters, trainers en kantinemedewerkers zorgen ervoor dat elk weekend miljoenen jongens, meisjes, mannen en vrouwen de strijd op het veld kunnen aangaan.

Vrijwilligerswerk is leuk
Ook bij GFC zetten veel vrijwilligers elke week hun beste beentje voor. Het voortbestaan van een vereniging valt of staat bij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Of je nu op het veld actief bent of achter de bar staat in de kantine, er is altijd wel iets te doen. Ook achter de schermen is er veel werk te verzetten. Deze mensen zijn minder zichtbaar maar zeker niet minder onbelangrijk.  Iedereen kan zijn steentje bijdragen aan het welzijn van de vereniging.

Daarnaast is vrijwilligerswerk ontzettend leuk om te doen. Het is goed voor je sociale contacten, je wordt gewaardeerd en je verricht een goede daad. Daarnaast geeft het je een goed gevoel en brengt het veel plezier met zich mee! Wat wil je nog meer?

Wil jij je ook inzetten voor GFC?
Draag jij GFC een warm hart toe en wil jij je inzetten als vrijwilliger? Daar zijn we erg blij mee. Misschien weet je al wat je graag wilt doen. Twijfel je nog? Ontdek dan wat je allemaal bij de vereniging kunt doen en welke rol het beste bij je past.

Wij zijn op zoek naar jou!
Op dit moment hebben wij op een aantal vlakken een tekort aan vrijwilligers. Twee concrete functies die op dit moment open staan zijn: Bestuurslid technische commissie en Vrijwilliger ledenadministratie.

Ook zijn wij dringend op zoek naar mensen die af en toe een kantinedienst willen draaien of willen helpen met het schoonmaken van o.a. de kleedkamers.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving van de functies op onze website www.gfcgoor.nl/de-club/vacatures of ga direct naar één van de vacatures via de onderstaande links:

Maak je liever onderdeel uit van een commissie of wil je een ondersteunende rol binnen de vereniging, stuur dan een e-mail naar het onderstaande e-mailadres. Je mag natuurlijk ook rechtstreeks je interesse kenbaar maken bij één van de contactpersoon op onze contactpagina.

Enthousiast geworden?
Wij zien je reactie graag tegemoet via info@gfcgoor.nl. Ook voor vragen over vrijwilligerswerk kun je hier terecht.

 

Recent Posts
X