In Algemeen

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat de coronamaatregelen vanaf woensdag 26 januari weer versoepeld zijn. Als voetbalvereniging zijn wij hier erg blij mee. Voetbalwedstrijden zijn weer toegestaan en onder voorwaarden is het publiek ook van harte welkom bij wedstrijden en trainingen.

Wat zijn de nieuwe regels tijdens wedstrijden en trainingen? 

  • Wedstrijden tegen andere clubs zijn toegestaan. De competitie gaat dus ook weer van start. De wedstrijden worden op dit moment ingepland door de KNVB.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
  • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
  • Er is geen beperking in de groepsgrootte bij het beoefenen van de sport. Daarom hoeft er bij trainingen geen rekening gehouden te worden met de maximale groepsgrootte.


Wanneer is een coronatoegangsbewijs verplicht?
Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder en voor publiek. De verplichting geldt alleen bij het betreden van de binnenruimtes zoals de kantine, kleedkamers en toiletten.

Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor vrijwilligers of andere personen op het moment dat zij een functie voor de club vervullen.

Wanneer is een mondkapje verplicht?
Bij verplaatsing in alle genoemde binnenruimtes (kantinegebouw en kleedkamers) is het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht.

Welke regels gelden er in de kantine?
En last but not least: de kantine mag weer open tot 22.00 uur. Onze eigen kantine is vanaf donderdag 27 januari weer geopend.

Voor het bezoeken van de kantine geldt dat je plaatsneemt op één van de zitplaatsen op 1,5 meter van elkaar. Zodra je zit mag het mondkapje af.

Meer informatie
Voor aanvullende informatie verwijzen wij je graag naar de website van de overheid of NOC/NSF

 

Recent Posts
X